Onze werkwijze en wat wij leveren

Wij leveren alles wat constructief maar mogelijk is om van hout te maken, of van een combinatie van hout, steen en/of ander matriaal.
Wij bouwen garages, prielen, tuinhuisjes, bergingen, paardeboxen, fietsenstallingen, kippehokken, volieres, zomerwoningen, challets, damwandloodsen, bedrijfsgebouwen, carports, boothuizen , bungalows etc. Wij leveren dus in principe alles!!!
Wij verzorgen tevens de bouwaanvraag, dus vanaf het moment dat u heeft besloten tot een aanschaf bij ons bedrijf nemen wij u alles uithanden. Wij bouwen onze schuren op een fundering van Bankiray hout (tenzij anders aangegeven van uw zijde) en verankeren deze in de grond met om de meter een paal die tot minimaal 1 meter diepte de grond ingaat, tenzij de bodem ons verplicht tot langere palen, wij heien tot op de harde laag.
Op de Bankiray ringbalk (4 bij 20) worden de wanden geplaatst, prefab gemaakt in onze werkplaats. 19 mm dik geimpregneerd rabbat met een garantie van 10 jaar tegen rot en ongedierte gespijkerd op regelwerk van 5 bij 7 cm.
Natuurlijk leveren wij ook dik rabbat van 28 mm, Red Cedar rabbat of Zweeds overlappend rabbat. Elk afzonderlijk paneel wordt voorzien van een windschoor en middels houtfretten bevestigd aan de volgende. Het dak kan op legio manieren worden gedicht, golfplaten, shingels, dakpannen enz.
Een ding bij onze daken blijft het zelfde, de manier waarop ze worden vervaardigd. Degelijke gevels, zware spanten en gordingen aangepast aan de druk afhankelijk van de bedekking. Al onze raamkozijnen zijn van hardhout meranti gemaakt en voorzien van een onder- en bovendorpel en worden desgewenst afgeleverd als valraam inclusief alle hang- en sluitwerk. Onze deuren zijn z.g.n opgeklampte deuren en worden eveneens voorzien van een bovendorpel en natuurlijk hang- en sluitwerk. Maar wij leveren natuurlijk ook wel massieve hardhouten deuren in kozijn met cillinderslot.
Zoals eerder aangegeven u bepaalt zelf hoe u het wilt hebben.
Na aankoop verzorgen wij de aanvraag en na goedkeuring van de Gemeente krijgt u thuis bericht van de Gemeente, vervolgens belt u ons en dan prikken we gezamenlijk een datum van levering, hierbij ervan uitgaande dat een bouwpakket doorgaans binnen twee weken wordt afgeleverd en een geplaatste schuur binnen drie weken.